Πολλοί νομίζουν ότι το μέλι που έχει ζαχαρώσει ότι έχει χαλάσει και το πετάνε. Ωστόσο αυτό είναι λάθος. Πολλές φορές ζαχαρώνει λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Για να ρευστοποιήσετε το μέλι σας κάνετε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Ζεστό νερό
Ένα δοχείο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίξτε μέσα στο δοχείο το ζεστό νερό και στην συνέχεια τοποθετήστε το δοχείο ή το βάζο με το μέλι που έχετε καλά κλειστό μέσα στο ζεστό νερό. Το 1/3 του βάζου να είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού. Συνήθως χρειάζεται 15- 30 λεπτά. Το νερό δεν πρέπει να είναι πάνω από 45 βαθμούς κελσίου.
Τι κάνουμε στην περίπτωση που το μέλι είναι ζαχαρωμένο;
Reviewed by TipsNow
on
Δεκεμβρίου 21, 2014
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ