Υπάρχουν μερικά tips για να κάνετε το το πιλάφι σας κάτασπρο ή για να το κάνετε σπυρωτό η διαδικασία είναι η εξής;
1. ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΠΙΛΑΦΙ
ΥΛΙΚΑ
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κατά το βράσιμο του νερού σας ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Και στην συνέχεια βράστε κανονικά το ρύζι σας.
2. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΥΡΩΤΟ
ΥΛΙΚΑ
1 κουταλιά του γλυκού λεμόνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο νερό που βράζει ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού και στην συνέχεια βράζουμε κανονικά το ρύζι
Εύκολα Tips για το ρύζι
Reviewed by TipsNow
on
Ιανουαρίου 06, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ