Μυστικό για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού.

Μυστικό για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού.
Πολλές φορές όταν κόβουμε το ψωμί και δεν το καταναλώνουμε όλο και το αφήνουμε στον χώρο σε σακούλα κτλ. η κομμένη άκρη του ξεραίνεται. Υπάρχει ωστόσο μια πολύ εύκολη και έξυπνη λύση για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού σας.
ΥΛΙΚΑ
Πινέλο μαγειρικής
Λαδόκολλα
Νερό
Λαστιχάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόψτε ένα κομμάτι λαδόκολλα για την κομμένη άκρη του ψωμιού σας. Η λαδόκολλα πρέπει να καλύπτει όλη την κομμένη άκρη. Στην συνέχεια βρέξτε το πινέλο μαγειρικής και στην συνέχεια περάστε με αυτό την λαδόκολλα από την μια μεριά. Καλύψετε με το νοτισμένο λαδόχαρτο την άκρη του ψωμιού σας και κλείστε το καλά με το λαστιχάκι.
Μυστικό για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού. Μυστικό για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού. Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.