Όταν κόβουμε τις πατάτες για να τις τηγανίσουμε οι να τις χρησιμοποιήσουμε σε κάποιο φαγητό, συνήθως τις κόβουμε λίγο νωρίτερα. Πολλές φορές βλέπουμε τις καθαρισμένες πατάτες να μαυρίζουν. Για να μην μαυρίζουν οι καθαρισμένες πατάτες υπάρχει ένας κλασικός τρόπος:
ΥΛΙΚΑ
Ένα μπολ
Νερό
Αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Γεμίστε ένα μπολ με νερό και στην συνέχεια ρίξτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ανακατέψτε το μείγμα για να διαλυθεί το αλάτι και να γίνει ομοιογενές. Στην συνέχεια ρίξτε μέσα τις καθαρισμένες πατάτες. Θα δείτε ότι με αυτό τον τρόπο οι καθαρισμένες πατάτες δεν θα μαυρίσουν.
Tip για να μην μαυρίζουν οι καθαρισμένες πατάτες
Reviewed by TipsNow
on
Φεβρουαρίου 06, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ