Η πατάτα είναι γνωστή και ως γεώμηλο ανήκει στα φυτά στην οικογένεια των Σολανιδών. Η καλλιέργεια της γίνετε σε πολλά μέρη της Ελλάδας και καλλιεργείτε για τους εδώδιμους κονδύλους της οι οποίοι είναι πλούσιοι σε άμυλο και είναι τροφή μεγάλης θρεπτικής αξίας. Οι πατάτες είναι πολύ σημαντικές στην διατροφή μας υπάρχουν πολλές ποικιλίες πατάτας ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ξεχωρίζουμε τις πατάτες είναι:
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Όταν αγοράζετε πατάτες τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε είναι τα εξής να μην έχουν σημάδια όπως διάφορες βαθιές χάρακές, να μην έχουν τρύπες, και να μην λείπει κάποιο κομμάτι της συνήθως από τις άκρες της. Να μην έχουν πράσινο χρώμα, βλαστούς. Το χρώμα τους να είναι ζωηρό ένα έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει από το χρώμα ποια είναι πιο φρέσκια. Συνήθως αυτές που έχουν πιο θαμπά χρώματα έχουν και πιο πολλές χάρακές.
Πώς ξεχωρίζουμε τις καλές πατάτες όταν τις αγοράζουμε;
Reviewed by TipsNow
on
Φεβρουαρίου 15, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ