Σε περίπτωση που βράζετε αυγά και θέλετε να τα κάνετε σφιχτά αλλά έσπασαν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος ή τα βγάλατε νωρίτερα και δεν είναι τόσο σφικτά ή σας έσπασε λίγο πριν καν το βράσετε. Υπάρχει ένας τρόπος για να μην σας "χυθούν" μέσα στην κατσαρόλα...
ΥΛΙΚΑ
Αλουμινόχαρτο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πολύ προσεκτικά τυλίξτε το σπασμένο ή το μισοβρασμένο αυγό με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο όσο πιο καλά μπορείτε, στην συνέχεια βράστε τα αυγά. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χυθεί το σπασμένο αυγό σας στην κατσαρόλα.
Σπάσανε τα αυγά που θέλετε να βράζετε δείτε τι μπορείτε να κάνετε
Reviewed by TipsNow
on
Φεβρουαρίου 22, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ