Δύσκολες οι μέρες κρίσης που ζούμε..θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα πάντα στην κουζίνα μας χωρίς σπάταλες. Αν λοιπόν σας περίσσεψαν ψωμιά δεν τα πετάτε στα σκουπίδια. Αλλά με αυτά μπορούμε να φτιάξουμε πολύ νόστιμα κρουτόν. Η διαδικασία είναι πολύ απλή εύκολη και γρήγορη.
ΥΛΙΚΑ Ψωμιά Αλάτι χοντρό Ελαιόλαδο Σκόρδο φρέσκο θυμάρι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κόβουμε τα ψωμιά σε μπαστουνακια 6 με 8 εκατοστά μήκος. Και πάχος 1 με 1,5 εκατοστό. Προσθέτουμε ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να μουσκεύουν ελαφρά, αλάτι χοντρό, σκόρδο όσο μας αρέσει και φρέσκο θυμάρι. Ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμενο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ Ψωμιά Αλάτι χοντρό Ελαιόλαδο Σκόρδο φρέσκο θυμάρι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κόβουμε τα ψωμιά σε μπαστουνακια 6 με 8 εκατοστά μήκος. Και πάχος 1 με 1,5 εκατοστό. Προσθέτουμε ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να μουσκεύουν ελαφρά, αλάτι χοντρό, σκόρδο όσο μας αρέσει και φρέσκο θυμάρι. Ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμενο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά.
by
Καρανάσος Γιώργος chef
Συνταγή για σπιτικά κρουτον
Reviewed by TipsNow
on
Ιουλίου 04, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ