Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για ντοματόσουπα. Το μυστικό της επιτυχίας για την συνταγή αυτή είναι τα φρέσκα και αγνά Ελληνικά προϊόντα. Είναι μια γευστική απλή συνταγή για το οικογενειακό σας τραπέζι. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία για την συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλιά σούπας πελτές
6 φρέσκες ντομάτες ξεφλουδισμένες
Λίγη πάπρικα
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
Αλάτι – Πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλερι και το σκόρδο για λίγα λεπτά, μέχρι να γίνουν διάφανα (όχι να πάρουν χρώμα). Προσθέτουμε τον πελτέ, τη ζάχαρη και τις ντομάτες χοντροκομμένες (έχουμε βγάλει τους σπόρους). Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου μισή ώρα. Πολτοποιούμε τη σούπα στο μπλέντερ και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε την πάπρικα και σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή σε βαθιά πιάτα. Στο τέλος στο σερβίρισμα μπορούμε να ρίξουμε και μια κουταλιά γιαούρτι εάν θέλουμε
Γευστική και θρεπτική συνταγή για ντοματόσουπα
Reviewed by TipsNow
on
Μαΐου 08, 2017
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ