Υπάρχουν πολλές μαριναδες για το κρέας παρακάτω θα δείτε μια πολλή καλή μαριναδα που θα απογειώσει το κοντοσουβλι σας. Τα υλικά και η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω
ΥΛΙΚΑ
Κόκκινο κρασί
2 Κρεμμύδια
Ρίγανη
Πιπέρι μαύρο
1 κουτάλια της σούπας Μουστάρδα
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 σκελίδες σκόρδο
Ελληνικό ελαιόλαδο
Χοντρό αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα κρεμμύδια την ρίγανη, το πιπέρι, την πιπεριά,το σκόρδο και την μουστάρδα και μισό ποτηράκια του κρασιού κόκκινο κρασί. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Στην συνέχεια σε ένα γυάλινο μεγάλο δοχείο ρίχνουμε το μείγμα μας προσθέτουμε μισό ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο και 1/2 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί. Αμέσως μετά βάζουμε τα κομμάτια από το χοιρινό στην μαριναδα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 8 ώρες. Κάθε δυο ώρες ανακατεύουμε το μείγμα έτσι ώστε να πάει σε όλο το κρέας. Στην συνέχεια περνάμε το κρέας στην σούβλα του ρίχνουμε χοντρό αλάτι και κατά το ψήσιμο του περνάμε με ένα πινέλο με μαριναδα το κρέας κατά το ψήσιμο. Θα δείτε ότι το κρέας θα είναι πολύ μαλακό και με υπεροχή γεύση.
ΕΞΤΡΑ TIP
Το κρέας δεν πρέπει να το χαράξουμε, και όταν είναι να το βάλουμε στην μαριναδα πρέπει να είναι στεγνό χωρίς νερά, οπότε μπορείτε με χαρτί κουζίνας να περάσετε την επιφάνεια του κρέατος για να είναι στεγνό.
Η καλύτερη μαρινάδα για κοντοσουβλι χοιρινό
Reviewed by TipsNow
on
Αυγούστου 30, 2017
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ