Παρακάτω θα δείτε τον τρόπο που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για να είναι έτοιμη η αλατιέρα σας για χρήση κάθε φορά.
ΥΛΙΚΑ
Ρύζι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα καθαρίζουμε την αλατιέρα μας με νερό και σαπούνι. Στην συνέχεια μόλις στεγνώσει τελείως ρίχνουμε μέσα στην αλατιέρα το αλάτι μας μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού ρύζι. Θα δείτε ότι μετά από αυτό η αλατιέρα σας δεν θα βουλώσει ξανά. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία μέσα στην αλατιέρα και δεν επιτρέπει να βουλώνουν οι τρύπες της αλατιέρας.
Βουλώσαν οι τρύπες από τη αλατιέρα; Τρόπος για να μην ξαναγίνει ποτέ!
Reviewed by TipsNow
on
Αυγούστου 26, 2017
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ