Πρώτα από όλα το σημαντικότερο για να φτιάξετε σνίτσελ είναι το κρέας. Θα πρέπει να είναι από συγκεκριμένη μεριά ελαφρά χτυπημένο και αρκετά λεπτό. Παρακάτω θα δείτε την προετοιμασία για το σνίτσελ
ΥΛΙΚΑ
1 αυγό
Λίγο φρέσκο γάλα
1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
1ποτηρι του κρασιού corn flakes
Αρκετες φρυγανιες
200 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
Κάρυ
Πάπρικα γλυκιά
Αλάτι πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνουμε το αυγό, λίγο φρέσκο γάλα και την μια κουτάλια μουστάρδας. Χτυπάμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος στο μείγμα και τα αφήνουμε για 40 λεπτά. Παράλληλα ετοιμάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το το ένα ποτήρι corn flakes, τις φρυγανιές, αρκετό κάρυ και αρκετή πάπρικα γλυκιά και το πιπέρι και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Στην συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα μας από το μπλέντερ και ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα. Τέλος βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος στο μείγμα μας . Τέλος τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά θα δείτε ότι το σνίτσελ θα είναι πολύ τραγανό.
Πως φτιάχνουμε τραγανό σνιτσελ
Reviewed by TipsNow
on
Σεπτεμβρίου 24, 2017
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σας ευχαριστούμε πολύ